Vinnarar av Friluftlivets veke og Fjellbingo 2019

Då har vi trekt dei heldige vinnarane. Sjekk her!

Foto @elin

Friluftlivets veke 2019

Frå 31.08 – 08.09.2019 var det den årlege Friluftlivets veka over heile landet. Trimgruppa ønska å bidra med ein eigen Fjelltrim og målet var å få mange på tur denne veka. Det vart diverre ei veke med mykje regn, men ca 150 gjekk likevel på tur på dei 5 toppane som var med. Vi har no trekt dei heldige vinnarane.

Fjellbingo

Trimgruppa satsa i år med ein ny aktivitet, Fjellbingo. Vi håpte det skulle bli ein kjekke aktivitet i sommar/haust for både små og store. Fjellbingo har blitt populært fleire stadar, men det ser ut som det teke tid å opparbeide ny aktivitet. Det var diverre ikkje så mange som deltok.

Vi har trekt 2 vinnarar av dei som leverte inn.

Fullt brett - Linda Arnesen - Gåvekort Inter Sport kr 300 -  Sponsa Metizoft

Rekker       - Synne Tjervåg  - Gåvekort Inter Sport kr 300 -  Sponsa Metizoft

Trekking er gjort med appen Random org number. Takk til dei som sponsa gevinstar.

Ber om at vinnarane teke kontakt for henting av gevinst, tagg gjerne vinnarane på Facebook. PM eller mobil 91852534, Elin.

Vi gratulerar!!

Trimgruppa