Tjørvåg vann lokalderbyet mot Moltustranda

Tysdag tok Tjørvåg A-lag 7er turen til solfylte Munkvoll for å spele lokalderby mot Moltustranda.

Etter sigeren mot Bergsøy forrige  veke var dei klar for en ny tøff kamp. Dei var fast bestemt på dei skulle kjøre på frå start. Fyrste mål kom allereide etter 4.min av Daniel Bernados. 17.min seinare noterer ein ny Daniel seg på scoringslista, nemmleg Daniel Nedreberg. Moltustranda reduserer med eit mål før pause, og resultatet til pause står 2-1 i favhør Tjørvåg.

Andreomgang starter med Svein Erik Hagen setter ballen solid i mål etter å runda av heile Moltu og halveis Gjerdsvika. Nokon minutt seinare setter Tobias Tjervag dagens mål på Munkvoll frå 25m. Moltustranda rekker og redusere til 4-2 før "Mål Pål" (Pål Olav Myrvågnes) skyt frå distanse, Rolf Henning og Sondre scorer kvar sine mål før Svein Erik setter dagens andre med fin målgivande frå Victor Pettersen.

Neste kamp for Tjørvåg A-lag 7-er: Tjørvåg - Hjørungavåg heime på Tjørvåg Stadion den 28.05 klokka 20.00

Kampfakta:

Dato: 21.05.2019 20.00