Klubbkveld InterSport Fosnavåg

KLUBBKVELD FOR MEDLEMMAR I TJØRVÅG IL

Tysdag 26.03 kl. 19-21 ynskjer Intersport Fosnavåg, PUMA og Tjørvåg IL velkomen til klubbkveld for alle medlemmane i Tjørvåg IL i lokala til Intersport Fosnavåg.

Det vert visning av dei nye draktene, årets plagg som er inkludert i treningsavgifta og resten av klubbkolleksjonen (dei PUMA plagga som butikken skal ha inne til ein kvar tid).

Alle medlemmane får 30% avslag på alle PUMA artikler (både dei i klubbkolleksjonen og alle andre PUMA artikler) og 15% på resten av butikken (unntatt sykkel og elektronikk) denne kvelden.

Vi håpar så mange som mulig vil kome og ta del i presentasjonen av kolleksjonen og dei store avslaga.

PS!

Klubben gir beskjed når årets plagg er klar for henting i butikken (mot framvising av medlemskort, som ifjor).

Men alle kan ikkje hente årets plagg på klubbkvelden, butikken har ikkje kapasitet til å trykke på logoer heile kvelden.