Solid avslutning av vårsesongen av J13

I vårens siste kamp var det duka for lokaloppgjer mot Bergsøy, 5 mot 5.

Siste kampane før ferien

Denne veka har både 7ar laget og A-laget heimekampar.

Bildeserie Marin Teknikk Cup 2019

Sjå bilder frå Marin Teknikk Cup 2019 - Blir oppdatert gjennom dagen!

Pizzafeiring etter ny siger for G-12

Hjørungavåg var sist motstander før sommarferien for G-12.

Seniorkampar veke 24

I morgon, onsdag, er det klart for Gjerdsvika / LGFK 2 til å besøkje Tjørvåg stadion.

Tap for jenter 13 år!

Alltid spennande og møte Hødd! Og det var tydeleg at alvoret tok jentene frå starten av.

Siger igjen for G-12

Mandag kveld tok G-12 turen til landsbyen Larsnes for å spele den sjette kampen denne sesongen.

Vil du spele Fjellbingo?

Trimgruppa i Tjørvåg IL vil denne sesongen prøve noko nytt og invitere alle, uansett alder, til å spele Fjellbingo.

Sjå måla frå A-kampen Tjørvåg - Flø

Onsdag kveld var de duket for ein kald og vindfull kamp mellom Tjørvåg og Flø! Sjå høgdepunkta frå kampen her!

Jenter 13 år - ny siger!

Tirsdagskveld tok vi i mot Sæbø på heimebane. Sæbø har 5-ar lag, så bana var mindre enn vanleg.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: