Siste kampane før ferien

Denne veka har både 7ar laget og A-laget heimekampar.

Bildeserie Marin Teknikk Cup 2019

Sjå bilder frå Marin Teknikk Cup 2019 - Blir oppdatert gjennom dagen!

Pizzafeiring etter ny siger for G-12

Hjørungavåg var sist motstander før sommarferien for G-12.

Seniorkampar veke 24

I morgon, onsdag, er det klart for Gjerdsvika / LGFK 2 til å besøkje Tjørvåg stadion.

Tap for jenter 13 år!

Alltid spennande og møte Hødd! Og det var tydeleg at alvoret tok jentene frå starten av.

Siger igjen for G-12

Mandag kveld tok G-12 turen til landsbyen Larsnes for å spele den sjette kampen denne sesongen.

Vil du spele Fjellbingo?

Trimgruppa i Tjørvåg IL vil denne sesongen prøve noko nytt og invitere alle, uansett alder, til å spele Fjellbingo.

Sjå måla frå A-kampen Tjørvåg - Flø

Onsdag kveld var de duket for ein kald og vindfull kamp mellom Tjørvåg og Flø! Sjå høgdepunkta frå kampen her!

Jenter 13 år - ny siger!

Tirsdagskveld tok vi i mot Sæbø på heimebane. Sæbø har 5-ar lag, så bana var mindre enn vanleg.

Seniorkampar veke 22

Begge seniorlaga har heimekampar denne veka.

Kampar i veke 22

Her er oversikt av kamper som blir spelt i veke 22

G-12 med glimrande start på sesongen!

Tjørvåg G-12 har spelt fem kamper hittil i seseongen 2019, og har enno ikkje tapt ein kamp!

Andeløp 2019 - 16.Juni ved Coop Marked Tjørvåg

I år igjen arrangerer laga som skal på NorwayCup andeløp til inntekt for NorwayCup. Det ligg no ut bok for kjøp av and på Coop Tjørvåg

Ny siger for jenter 13

Kveldens motstandar var Volda som vi hadde lik poengsum med før dagens kamp.

Tjørvåg vann lokalderbyet mot Moltustranda

Tysdag tok Tjørvåg A-lag 7er turen til solfylte Munkvoll for å spele lokalderby mot Moltustranda.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: