Gurskøya Rundt 2019

Då er det nok ein gong klart for sykkelløpet Gurskøya rundt. Det er 36. året på rad ein kan setje seg på sykkelen og sykle dei knapt 47 km rundt øya. Premiering.

Norway Cup - dag 4

Onsdag var det klart for sluttspel. Jentene A-sluttspel på Lambertseter kl 13 og gutane B-sluttspel på Ekeberg kl 2015.

Norway Cup - dag 3

ag kom regnet og temperaturen var halvert. Godt for spelarane våre at temperaturen var litt meir levelig, men tøft for oss sydenturistane på sidelinja. Dagens program var 2 kampar for G16 og 1 kamp for J13.

Norway Cup - dag 2

Dagens kampprogram starta kl 0900 der G16 møtte Rosendal og avslutta med J13 kamp mot Oppsal kl 1810.

Norway Cup - fantastisk start!

J13 og G16 ankom hovedstaden igår ettermiddag. Etter å ha ete middag i Ekeberghallen vart laga og leiarar innlosjerte på Nordstrand skole. Etter ei god natts søvn og frukost på skulen, bar det tilbake til Ekeberg for den fyrste kampen på årets Norway Cup.

NORWAY CUP DAG 1

Det vart to sigrar av to mogleg i dag, les meir her.

NORWAY CUP TJØRVÅG IL - 2019

Det nærmar seg Norway Cup, også i år stiller Tjørvåg med lag. Vi har stilt lag på NorwayCup sidan 1988.

Solid avslutning av vårsesongen av J13

I vårens siste kamp var det duka for lokaloppgjer mot Bergsøy, 5 mot 5.

Siste kampane før ferien

Denne veka har både 7ar laget og A-laget heimekampar.

Bildeserie Marin Teknikk Cup 2019

Sjå bilder frå Marin Teknikk Cup 2019 - Blir oppdatert gjennom dagen!

Pizzafeiring etter ny siger for G-12

Hjørungavåg var sist motstander før sommarferien for G-12.

Seniorkampar veke 24

I morgon, onsdag, er det klart for Gjerdsvika / LGFK 2 til å besøkje Tjørvåg stadion.

Tap for jenter 13 år!

Alltid spennande og møte Hødd! Og det var tydeleg at alvoret tok jentene frå starten av.

Siger igjen for G-12

Mandag kveld tok G-12 turen til landsbyen Larsnes for å spele den sjette kampen denne sesongen.

Vil du spele Fjellbingo?

Trimgruppa i Tjørvåg IL vil denne sesongen prøve noko nytt og invitere alle, uansett alder, til å spele Fjellbingo.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: