Takk til Sparebank 1 Søre Sunnmøre for Drivkraftmidlar

Trimmgruppa fekk i vår tildelt drivkraftmidlar til innkjøp av nytt anlegg. Du kan lese meir her om fornøgde dametrimmarar.

Kven får 2.plassen?

I morgon, måndag 14.oktober, spelar Tjørvåg 2 sin siste seriekamp denne sesongen.

Tett i teten

Etter to fin-fine sigrar over Moltustranda og Hjørungavåg, er det Haddal som gjestar Tjørvåg stadion.

Tussa invitera lag og organisasjonar til jubileumsfest 26. oktober

Til festen får Tjørvåg ta med 2 vaksne og 2 born frå idrettslaget. Har du lyst å bli med så les meir her.

Lokalderby for senioarane

I kveld kl. 20.00 er det klar for godt, gamalt lokalderby mot Moltustranda.

Snipp, snapp, snute, så var eventyret ute (Oppdatert med fleire bilete)

Takk for denne gong.

Litt nytt frå Turstiprosjektet

Tysdag 27.08 var "Skiltbanden" på tokt igjen. Du kan lese litt meir om det og litt anna her.

J13 spelarar på bylagsturnering i Sunndal

Tjørvåg spelaren Selma Eide-Storøy og Naomi Kleppestrand frå Gurskøy som spelar ilag på samarbeidslaget J13 har i helga representert Team Søre på turnering for alle bylaga i Møre og Romsdal.

Fine forhold når årets Gurskøya Rundt gjekk av stabelen i 2019

190 små og store sykla rundt Gurskøya søndag. Du kan lese meir her.

Klare til haustsesong

Tjørvåg 2 har heimekamp mot Vanylven 2 i morgon, tysdag 27.8. Kampen startar kl. 20.00.

Gurskøya Rundt 2019

Då er det nok ein gong klart for sykkelløpet Gurskøya rundt. Det er 36. året på rad ein kan setje seg på sykkelen og sykle dei knapt 47 km rundt øya. Premiering.

Norway Cup - dag 4

Onsdag var det klart for sluttspel. Jentene A-sluttspel på Lambertseter kl 13 og gutane B-sluttspel på Ekeberg kl 2015.

Norway Cup - dag 3

ag kom regnet og temperaturen var halvert. Godt for spelarane våre at temperaturen var litt meir levelig, men tøft for oss sydenturistane på sidelinja. Dagens program var 2 kampar for G16 og 1 kamp for J13.

Norway Cup - dag 2

Dagens kampprogram starta kl 0900 der G16 møtte Rosendal og avslutta med J13 kamp mot Oppsal kl 1810.

Norway Cup - fantastisk start!

J13 og G16 ankom hovedstaden igår ettermiddag. Etter å ha ete middag i Ekeberghallen vart laga og leiarar innlosjerte på Nordstrand skole. Etter ei god natts søvn og frukost på skulen, bar det tilbake til Ekeberg for den fyrste kampen på årets Norway Cup.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: