Gull til J16 på Førde Cup

I helga har dei to jentelaga våre deltatt på innendørsturneringa i Førde. For våre eldste jenter gjekk det heile vegen og dei kunne reise heim med gullmedalje kring halsen.

Vinterrebus 2019-2020 for born og familiar

Trimgruppa har også i år lagt ut vinterrebus i Djupvikskogen. Håper du har lyst å delta. Les meir her.

Vinnarar av Friluftlivets veke og Fjellbingo 2019

Då har vi trekt dei heldige vinnarane. Sjekk her!

Takk til Sparebank 1 Søre Sunnmøre for Drivkraftmidlar

Trimmgruppa fekk i vår tildelt drivkraftmidlar til innkjøp av nytt anlegg. Du kan lese meir her om fornøgde dametrimmarar.

Kven får 2.plassen?

I morgon, måndag 14.oktober, spelar Tjørvåg 2 sin siste seriekamp denne sesongen.

Tett i teten

Etter to fin-fine sigrar over Moltustranda og Hjørungavåg, er det Haddal som gjestar Tjørvåg stadion.

Tussa invitera lag og organisasjonar til jubileumsfest 26. oktober

Til festen får Tjørvåg ta med 2 vaksne og 2 born frå idrettslaget. Har du lyst å bli med så les meir her.

Lokalderby for senioarane

I kveld kl. 20.00 er det klar for godt, gamalt lokalderby mot Moltustranda.

Snipp, snapp, snute, så var eventyret ute (Oppdatert med fleire bilete)

Takk for denne gong.

Litt nytt frå Turstiprosjektet

Tysdag 27.08 var "Skiltbanden" på tokt igjen. Du kan lese litt meir om det og litt anna her.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: